rubrik
Soundhealing
Soundhealing

Många människor lider av stress och en känsla av spänning i kropp och själ. Via ljud och dess vibrationer kan vi bli hjälpta att slappna av, uppnå ett inre lugn och frigöra mentala blockeringar i kroppen. För att skapa energi och bättre balans i våra sinnen är sound healing en bra avslappningsmetod där rörelser från kristallskålar får oss att hamna i ett meditativt tillstånd.

 

 

Att må väl med ljud är en urgammal kunskap och ljudterapi är det snabbast växande området inom traditionell medicin och röner stort intresse i forskarvärlden. Många känner behovet att gå tillbaka till det ursprungliga och naturliga, låta sinnet vila och i stället tillåta en djupare visdom ta plats. För att detta ska ske, behöver vi lära oss att sakta ner och åter tona in oss på en långsammare puls.

kvinnocirkel

Motverka stress med djupavslappnande soundhealing

Syftet med soundhealing är att underlätta harmonin mellan alla kroppens system och på så sätt skapa en självläkande inre miljö. Soundhealing är en av de äldsta former av helande och är en mycket god terapiform för den som vill komma ner i varv. Människor har genom alla tider använt sig av ljud och toner för delvis transformation och ceremoni, men också för att finna sinnesro och återställa kroppens naturliga energiflöde. Ljud från exempelvis klangskålar skapar kraftfulla vibrationer som påverkar oss människor genom resonans (eko, återklang). Dessa vibrationer och ljudvågor påverkar hela dig, även den fysiska kroppen. Idag visar forskning på att soundhealing är ett fantastiskt verktyg för att motverka och lindra stress, vilket är goda nyheter för de som vill återhämta sig och fokusera på välmående.

Boka en gruppsession med mig

Jag guidar er ner i djupavslappning där ni sedan får bada i ett hav av vibrationer som förmedlas genom klangskålar, min röst och andra instrument.

För mer information & bokning

Soundhealing
Banner 2 EmmilyB.se

Följ mig!