Musik

Emmily Börjesgård

– Solist vid dop, bröllop & begravning

” Din innerliga varma röst gav oss ett minne för livet. ”
Emmily solist

Det bästa jag vet är när jag med min röst får bidra till att skapa stämningen som lyfter allt till det där lilla extra. 

 

Jag sjunger sånger på svenska och engelska och samarbetar med kyrkans musiker. Om ni önskar sång i ett annat sammanhang så samarbetar jag även med musiker som gör er tillställning till en stämningsfull stund.

 

Noter

Klicka på en bild för mer information.

Om mig

 

Jag har alltid älskat att sjunga. Det började redan som liten när jag sjöng och dansade med Carola som bakgrundssångare. 

 

Genom åren har jag medverkat i olika körer och sjungit på många dop, bröllop och begravningar. Jag har även en ettårig utbildning inom gospelmusik.

 

2015 var året då jag själv började skriva musik. Helt plötsligt kom sångtexter till mig och snart därefter melodier. Mina låtar är ett sätt för mig att förmedla budskap som både jag och andra behöver höra. Min egenskrivna musik bär på ett budskap om att vi alla duger som vi är, att vi ska våga stå i vår kraft och göra vår grej.

De senaste åren har jag även börjat skriva nya texter till sköna melodier som har etsat sig fast i huvudet. 

Smakprov på min musik

Anlita mig som solist

#sång-vid-dop

sång dop

Sång vid dop eller namnceremoni

När jag sjunger vid dop och namnceremonier så fokuserar jag förstås på huvudpersonen – barnet. Att få hälsa ett nytt liv till världen med sång & musik är en ren ynnest.

 

Här finner ni min repertoar för dop.  

Sång vid vigsel

bröllop sång

Sång vid vigsel

Er bröllopsdag är en stor dag och den ska firas på bästa sätt! Genom att välja musik som betyder något för er gör ni ceremonin extra stämningsfull och till ett vackert minne. Jag riktar mitt fokus på er och er kärlek.

 

Här finner ni min repertoar för bröllop.

#begravning

begravning dop

Sång vid begravning

Att sjunga vid begravningar är mycket känslofyllt och bland det viktigaste jag ägnar mig åt. Jag upplever det mycket fint att få bidra till de anhörigas viktiga stund, och jag ser det som ett stort förtroende att få vara med.

Jag fokuserar alltid på att förmedla texten till er anhöriga. En text som berör och känns rätt för stunden är det viktigaste vid begravningen, tillsammans med toner som väcker känslor i den svåra stunden.  Sångerna väljer givetvis ni själva. Kanske önskar ni en av den avlidnes favoritlåtar? Eller någon låt som ni har gemensamma minnen till? Eller så finns det något i låttexten som påminner om den avlidne.

 

Här finner ni min repertoar för begravning.

Priser & information

1-3 sånger ur min repetoar…………….2 500:-

önskas annan sång så tillkommer……..500:-/sång

 

Jag utgår från Vimmerby. Vid evenemang utanför Vimmerby kommun utgår reseersättning.

 

Jag är tillgänglig för bokningar främst fredagar och helger.

Skriv gärna var och vilken tid ceremonin ska hållas, samt vilken repertoar ni tänkt er och om ni önskar ackompanjemang.

Följ mig!